Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Quantum

 

Jeg kunne se at jeg kunne komme til at sidde i et professionelt miljø til en meget overkommelig pris i forhold til alternativet (hjemmekontor). Samtidigt fik jeg adgang til de faciliteter jeg skulle bruge – hverken mere eller mindre. Alt sammen noget som, for et firma af min størrelse, ellers ville være fuldstændigt uopnåeligt. Især hvis jeg sad derhjemme. Da jeg så på det dengang, lagde jeg vægt på at Quantum udadtil ville syne professionelt fordi vi har alle disse faciliteter.

 

Årsagen til at BNP blev valgt er også at det var den eneste af sin slags mellem Randers og Aalborg – og så lå det i nærheden af min privatbolig.

 

Herudover er her en høj grad af fleksibilitet ift. kontorstørrelse og beliggenhed indenfor bygningen, så vi kan vokse indenfor de samme rammer.

 

Konkret har BPN givet os direkte adgang til sparring med ligesindede blandt iværksættere samt en række in-house leverandører af alt fra webside design, konsulent-ydelser, bogholder-service, kontor-service, telefonpasning mm.Esben Nielsen

Quantum

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.