Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

ArcelorMittal A/S

 

Jeg havde tidligere haft kontor i Business Park Nord da jeg arbejdede for et firma i Sønderjylland. Det var jeg så glad for, at jeg ikke var i tvivl om, at jeg skulle tilbage da jeg startede som selvstændig i 2014.

 

 

Business Park Nord giver mig først og fremmest en fornemmelse af, at være en del af noget større og med alle de fordele, som det indebærer. Her tænker jeg på den fælles kantine, mødelokalerne samt receptionen, som altid er bemandet når der kommer gæster eller man modtager pakker. Man skal ikke tænke på så meget andet end at møde ind på sit arbejde – resten er en del af huslejen.

 

 

En anden stor fordel er netværket in-house. Vi sender ikke så mange pakker, men vi er en del af en fælles pakkeaftale, som gør at vi sender pakker til en helt anden pris, end vi selv kunne forhandle hjem. Har man brug for hjælp til rekruttering, hjemmesider eller andet findes der potentielle samarbejdspartnere i huset.

 

 

Jeg kan kun anbefale Business Park Nord.Søren Møller

ArcelorMittal A/S

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.