Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Om Business Park Nord

 

Business Park Nord er et professionelt kontorfællesskab, som giver små og mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs- og servicefaciliteter til en fornuftig pris. Vi er beliggende i Støvring, blot 15 minutter syd for Aalborg, og meget tæt på motorvej E45. Og så har vi fri parkering lige til døren.

 

Vi tilbyder lyse, moderne forretningslokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, venlig reception, forplejning og en lang række yderligere services.

  

Lokalerne er udlejet til ca. 80 virksomheder fordelt på en lang række forskellige brancher og størrelser. Vi har alt lige fra handelsrejsende, som kun ønsker et lille lager og mødelokale, til internationale eksportvirksomheder, som har adskillige kontorer og benytter en bred vifte af husets in-house services.

 

Business Park Nord ejes af Erik Rauff, som har drevet virksomhed på adressen siden 1981. I foråret 2016 var han vinder af Rebild Kommunes Vækst- og Udviklingspris på grund af sin livslange passion for business og for at sætte ting i gang til glæde for et lokalsamfund som Rebild Kommune, hvor Business Park Nord agerer samlingspunkt for en stor gruppe af kommunens erhvervsliv og erhvervsdrivende. 

 

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.