Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Vinderen af Stand Up Marathon i Business Park Nord

 

Tillykke til Torben Alex Nielsen fra Tantech

 

  

Salgschef, Theo Ravn Beltoft (tv) og sælger, Lotte Jensen (th) uddeler en Stand Up måtte til vinderen, Torben Alex Nielsen (midten) af den interne konkurrence i Businessparken.

 

I februar, marts og april har rigtig mange mennesker i hele verdenen stået op på deres arbejde i en god sags tjeneste - Stand Up Marathon, hvor hver stået kilometer er blevet lavet om til dagsrationer til initiativet Share The Meal. Det har ialt givet 3692 dagsrationer.

 

Via en app, udviklet af Matting AB, Danmark, har man hele tiden kunnet holde styr på hvor mange timer man har stået op, hvor mange kalorier man har forbrændt og hvilken afstand man har stået svarende til et fiktivt maratonløb i New York.

 

Da Matting AB, Danmark, holder til i Business Park Nord, har der samtidigt kørt en intern konkurrence med præmie til den person i Businessparken, som havde stået længst op ved konkurrencens udløb.

 

Vinderen blev Torben Alex Nielsen, Tantech. 68 timer plus næsten 25 minutter og tæt på 55 kilometer blev det til for Torben, og som gevinst fik han derfor en Stand Up Marathon måtte, så han nu kan fortsætte det gode arbejde med at stå op på jobbet.

 

Hent den opdaterede app

Indsamlingen er lukket for denne gang, men derfor behøver man jo ikke stoppe med at stå op på kontoret. Man kan hente den opdaterede app og via den, konvertere den tid man står op på jobbet til en rask gåtur, jogging, løb, cykeltur eller svømning.

 

Halvdelen af dine vågne timer, tilbringer du på jobbet. Derfor er det vigtigt, at du arbejder så smart som muligt, med det rigtige udstyr, der gør din krop har det godt hele dagen. Forskning viser at du kan forbrænde hundredvis af ekstra kalorier hver dag. Alt hvad du behøver at gøre er at stå op på jobbet i stedet for at sidde.

 

Faktisk svarer tre timer pr. arbejdsdag i en måned til et helt maratonløb i kalorieforbrænding. Desuden reduceres risikoen for type 2 diabetes, højt blodtryk og hjerte-kar sygdomme.

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.