Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

VILDERE: Kickstart Rebild sparket i gang

 

 En ellers grå torsdag blev lidt vildere da Jacob Risgaard fra Coolshop var med til at åbne for det nye iværksættermiljø, Kickstart Rebild, til KickOff-arrangement med stor lokal og regional opbakning.

Torsdag den 13. oktober stod i iværksætteriets tegn i Business Park Nord da Kickstart Rebild fik sin officielle start ved KickOff-arrangement, som var velbesøgt af både lokale og regionale iværksættere, aktører og virksomheder.

 

Rebild Kommunes Borgmester, Leon Sebbelin, åbnede med velkomst og udtrykte sin begejstring for Kickstart Rebilds koncept, hvilket Erhvervs- og turistchef Jane Bejlegaard Lindberg og iværksætterkonsulent Simon Brøndum Jensen begge fortalte mere om til de mange fremmødte.

 

Allerede vækst og udvikling

Kickstart Rebild har kørt fremad for fuld damp siden juni og tre iværksættervirksomheder er allerede flyttet ind. Første indflytter var Nichlas Andersen med virksomheden NICHBA-DESIGN.

 

Ved KickOff fortalte Nichlas Andersen blandt andet om, hvordan NICHBA-DESIGN gennem sine 5 måneder i Kickstart Rebild allerede har vækstet med en partner og flere nye samarbejder i både ind- og udland.

 

Vildere!

Coolshop.dk er en af Europas største online succeser, og har blandt andet vundet flere E-handelspriser. Den kendte virksomhed startede dog meget beskedent i Jacob Risgaards eget hjem, og det var netop rejsen til den store succes, som Jacob Risgaard på underholdende og lærerig facon delte med publikum.

 

Ifølge Jacob Risgaard behøver man ikke genopfinde den dybe tallerken for at få succes med sin forretning, man skal bare tænke ’vildere’ end andre – et motto, som han fik publikum til at råbe så højt som muligt.

 

De heldige kartofler

Kickstart Rebild tilførte ekstra spænding til KickOff ved at sætte flere fornemme præmier på højkant. Fem heldige vindere vandt gavekort til Huset Pico og en heldig ung iværksætterspirer vandt en PlayStation.

 

Hovedpræmien – en gratis arbejdsplads i Kickstart Rebild i tre måneder – gik til Camilla Lendal Schulze, som faktisk allerede er en del af Kickstart Rebild med sin virksomhed, Bleschu.

 

Mere end lokalt

KickOff sluttede med lækker tapas og netværk samt fremvisning af Kickstart Rebilds lokaler i Business Park Nord for de interesserede.

 

Det store fremmøde og opbakningen fra lokale såvel som regionale iværksættere og virksomheder giver et klart indtryk af, at Kickstart Rebild er meget mere end et lokalt tilbud, og at alle aktiviteter i forretningsmiljøet er relevant for alle, store som små.

 

– Det er en fornøjelse at opleve, at der er stor interesse for- og god energi omkring de resultater, som vores nye tilbud til nordjyske iværksættere skaber. Kickstart Rebild skal gerne være en udbygning af de mange gode nordjyske iværksættertilbud, der allerede findes, og jeg synes vores KickOff viser, at vi er godt på vej, udtaler Simon Brøndum Jensen, iværksætterkonsulent og sparringpartner i Kickstart Rebild.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs meget mere om Kickstart Rebild på www.kickstartrebild.dk.

 

 

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.