Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Tak for besøget til Bavnebakkeskolen

 

Måske vi en dag kan byde velkommen til en af de unge mennesker i Businessparken

 

 

En rundvisning i Business Park Nord byder både på fortælling om virksomhedens opstart, rundvisning af huset samt besøg hos nogle af de virksomheder, som holder til i Businessparken.

 

Der blev banket på hos Nord Danmarks EU kontor, hvor leder, Benjamin Holst, kunne fortælle om deres opgave med at hjælpe nordjyske virksomheder i samarbejde med kommuner og region.

 

Unge iværksætter, Morten Andersen, viste sit kontor frem og fortalt om sin virksomhed Skarpt, og om hvordan han nyder at være i et kontorfællesskab i stedet for at sidde alene hjemme i en lejlighed.

 

På 1. sal mødte de Camilla og Alexander, som begge er i 5 måneders praktik hos dannozzle. De er begge i gang med en professionsbachelor i Export and Technology management på University College Nordjylland.

 

Rundvisningen sluttede i iværksætter-miljøet Kickstart, hvor tre unge kvinder, med hver deres virksomhed - Bleschu, AbeUnger og Chamikka Tea - kunne fortælle om livet som iværksætter, og det at være på fælleskontor med andre iværksættere.

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.