Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Svigerdatter og svigerfar udstiller akvareller og malerier

 

Kunst, som udstråler viden og følelser

 

Hos Business Park Nord har vi skiftende kunstudstillinger på væggene i vores reception samt på kontorgangene, og indtil slutningen af juni er det kunstner Julia A. Gurskaja og Jan Berens Petersen, som sætter kulør på huset med spændende malerier og akvareller.

 

Julia A. Gurskaja

Julia blev født i 1978 i den fjernøstlige del af Rusland, nær den kinesiske grænse. Familien stammede fra Ukraine, men da faderen var udstationeret officer i den sovjetiske hær, voksede hun op fjernt fra resten af familien. Interessen for malerkunsten var allerede tilstede i barndommen, hvor hun i nogle år gik på billedkunstskole. Lige før Sovjetunionen kollapsede, flyttede familien til Lviv i Ukraine, der er Ukraines kulturelle hovedstad med mange kunstneriske miljøer og læreanstalter. Her fik Julia uddannelse til tøjdesigner-konstruktør og arbejdede i en årrække i tøjbranchen, både i Danmark og Ukraine.  Derudover har hun taget undervisning i malerkunst hos en række udvalgte danske og russiske malerkunstner.

 

Julias inspiration kommer især fra de bevægelser, de mønstre, hun ser i menneskelige relationer, og imellem mennesker og naturen. Derudover lytter hun meget musik, især neoklassisk, klassisk og jazz, som er en af de største inspirationskilder.

 

Julia tegner med fri hånd, maler med pensel og meget med hænder. Hun bruger akrylfarver og arbejder med forskellige teknikker, dog holder hun meget af det flydende teknik og mit favorit er lasering teknik. De anvendte maleteknikker udelukker nøjagtig gentagelse. 

 

Alle værker er skabt på håndlavede lærreder af bedste, bæredygtige og miljørigtige materialer og forsynet med personlig underskrift- en garanti for et kunstværk, der kan holde i mange år.

 

Jan Berens Petersen

Jan Berens Petersen født i 1945, har arbejdet med olie og akvarel siden 50’erne. Hans kunstnerisk uddannelse indeholder klassisk tegning og oliemaleri v/Kaj Kylborg, Det Fynske Kunstakademi, elev v/Svend Saabye og Georg Poulsen fra kunstnergruppen ”Germinalen”, studier om perspektiv og arkitektur ved bl.a. arkitekt Kay Boeck-Hansen og design og grafisk udtryk hos arkitekten og designeren Verner Panton som havde nære relationer til familien.


 
Oliemalerierne spænder helt fra den spontane naturalistiske kombination til det mere abstrakte resultat i kraftigere farvevalg. Værkerne bliver skabt af fragmenter hentet gennem kunstneriske refleksioner, med det formål at fortælle en god historie.

 
 
Arbejdet med akvarel udtrykker typisk en mere romantisk stil, med palet inspireret fra studier i England, Baltikum, Italien, Sydfrankrig og Island.
 

Kom gerne forbi og se kunsten

Man er meget velkommen til at komme og se kunsten, som hænger i Business Park Nord indtil midt-slut juni.
 
Alle billeder er selvfølgelig til salg og der er priser på alle malerier. 
 

  

 

 

 

 

  

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.