Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Parafraser fra maleren Gustav Klimt

 

"Det er lysten der driver værket. Jeg kan simpelthen ikke lade være"

 

Hos Business Park Nord har vi skiftende kunstudstillinger og efter en sommer med hvide vægge, er det dejligt, at der nu hænger skønne farvefulde billeder med masser af "glimt" og glimmer.

 

Kunstneren Gurli Jensen

Gurli Jensen har malet i 10 år, og har altid elsket at tegne. Hun er autodidakt, men har taget kurser hos malere, og gør det stadig. Hun har deltaget på kunsthøjskole i Silkeborg og Ærø og senest her i august 2017 på Grundtvigs Højskole i Hillerrød.

 

Har lært mest ved bare at male

"Jeg henter inspiration mange steder fra. Jeg har rejst en del i Europa og USA, besøgt mange forskellige kunstmuseer. Taget fotos og set kunstbøger og bare nydt naturen."
 
"Nogle af mine udstillede malerier er parafraser fra maleren Gustav Klimt. Efter at have set hans værker live i Wien, blev jeg fanget af hans lette malemåde med "glimt" og glimmer."
 
Man er meget velkommen til at komme og se Gurli Jensen's kunst, som hænger i Business Park Nord indtil 1. oktober. Alle billeder er selvfølgelig til salg og der er priser på alle malerier. Der kan laves aftale om betaling i forbindelse med afhenting af malerier eller løbende med Gurli Jensen, tlf. 61 30 53 81.
 
Se mere om Gurli Jensen på 
 

 

 

       

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.