Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Nye ansigter i Business Park Nord

 

Indenfor den sidste måned er der kommet disse 5 nye ansigter til i Businessparken

 


 

 

Morten Drost Christensen (31) er pr. 1. maj blevet ansat hos J. Lauritzen's Eftf. som speditør, hvor han skal beskæftige sig med import fra Italien af køle-frysevarer. Morten Drost Christensen kommer fra en lignende stilling hos DB Schenker.


J. Lauritzen har holdt til i Business Park Nord siden september 2015, og er en filial til hovedafdelingen i Esbjerg. 

 

Læs mere om J. Lauritzen's Eftf. her

 

  


 

 

Mariane Munck Stampe er pr. 1. maj blevet ansat hos Mentrust ApS som mentor, salgs- og udviklingskonsulent. Mariane kommer med mange års erfaring fra det kommunale og bidrager med en stor specialviden og erfaring fra tværfaglige samarbejder. Derudover vil hun skulle tage del i den strategiske udvikling, samt salgsmøder med nye potentielle kunder. 

 

Mentrust ApS har holdt til i Business Park Nord siden april 2016.

 

Læs mere om Mentrust ApS her

 

  


 

Der er fart på i rekrutteringsbranchen, og der er kamp om at tiltrække de rigtige kandidater til de ledige stillinger. For at stå endnu stærkere har Powerby pr. 1. maj 2017 tilknyttet Gitte Als som chefkonsulent.

Gitte har en solid erfaring fra rekrutteringsbranchen, hvor hun har arbejdet med headhunting og rekruttering af specialister, ledere og andre nøgleprofiler til mindre og mellemstore virksomheder samt til finanssektoren. Gitte arbejder med høj faglighed og har dyb indsigt i det nordjyske erhvervsliv, og hendes erfaring og baggrund matcher derfor Powerbys strategi på rekrutteringsområdet. 

 

Powerby har holdt til i Business Park Nord siden 2009.

 

Læs mere om Powerby her

  

 

Helle Petersen er pr. 1. maj blevet ansat i Ansuz-Acoustics i produktionen, hvor hun skal være med til at bygge forstærkere og lave kabelsæt m.m. Helle har mange års erfaring i elektronikbranchen, og har blandt andet været ansat 23 år i Simrad i 23, som holdt til her på adressen Østre Allé 6, før huset blev lavet om til Business Park Nord. Helle kommer fra en lignende stilling hos Dali højtalerfabrik i Nørager.

 

Ansuz-Acoustics har holdt til i Business Park Nord siden februar 2015.

 

Læs mere om Ansuz-Acoustics her

 

  

 

Rune Hattmann (38) er pr. 1. april blevet ansat hos Entiffic, som er igang med udvikling af verdens første el-producerende oliefyr, hvor elektriciteten produceres via energy harvesting. Rune er ansat som forskningsassistent og hans arbejde kommer til at bestå i at lave certificeringer, søge fondsmidler, lave dokumentation m.m.

 

Entiffic er en del af firmaet Alpcon, som har holdt til i Business Park Nord siden 2011.

 

Læs mere om Entiffic her

     

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.