Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Nye ansigter i Business Park Nord

 

Business Park Nord sparker 2017 igang ved blandt andet at byde velkommen til nye ansigter i huset

 

ArcelorMittal / SM Stål 

Lasse Bangsø (33) er pr. 2. januar blevet ansat som chefkonsulent hos SM Stål / ArcelorMittal. Her skal han varetage forskellige opgaver indenfor blandt andet tilbud, forespørgsler, bestillinger m.m. Lasse har været 10 år hos Plannja – senest som salgschef.

 

Læs mere om virksomheden her

 

 


 

dannozzle

Alexander Steffensen (23) og Camilla Pedersen (24) er pr. 2 januar startet i 5 måneders praktik hos dannozzle. De er begge i gang med en professionsbachelor i Export and Technology management på University College Nordjylland. Alexander og Camilla har i deres praktik fået til opgave, at opbygge dannozzles salg, marketing, produktionsprocedure samt kvalitetssikring af virksomhedens kontraklapper. De to studerende nyder deres arbejde og tilværelse hos dannozzle og de er spændt på fremtidens udfordringer i virksomheden. 

 

Læs mere om virksomheden her

 

 


 

Park Park

Andri Óskarsson er pr. 2. januar startet som Tech Lead hos Park Park. Andri har siden Park Park A/S så dagens lys i 2013 været med på sidelinjen. Andri skal bl.a. håndtere opgaver inden for backend, frontend, operations og cloud-computing, og skal samtidig være projektleder på adskillige tekniske projekter.

 

Læs mere om virksomheden her

 

 


 

LOG MAN

Rikke Bruun (45) er pr. 2. januar blevet ansat til at varetage alt vedr. kontor/administration samt styring af kurér og pakkeforsendelser. Rikke har igennem mange år været selvstændig indenfor detailbranchen.

 

Christian Kriegsbaum Mogensen (26) kommer fra en stilling som speditør hos DHL Freight Forwarding, og er pr. 1. januar blevet ansat til at stå for transportløsninger indenfor sø-, bil- og lufttransport.

 

Læs mere om virksomheden her

 

 


 

LIAB

Sussie Mathiasen (51) er pr. 2. januar blevet ansat som montrise, hvor hun skal stå for samling og test af Slappuk - det interaktive lege- og træningsredskab, som med lyd og lys reagerer på dine berøringer og bevægelser. 

 

Læs mere om virksomheden her

      

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.