Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Ny kunst på væggene

 

Flotte malerier pryder væggene i Business Park Nord. Annette Nedergaard er autodidakt kunstner, som kobler kunsten sammen med sin erhvervskarriere indenfor HR, ledelse og forretningsudvikling.

 

Hos Business Park Nord har vi skiftende kunstudstillinger på væggene i vores reception samt på kontorgangene, og i perioden 19. januar til 9. marts er det kunstner Annette Nedergaard, Hobro, som sætter kulør på huset med hendes flotte abstrakte malerier.

 

Passion By Art

Ved siden af sit arbejde i Region Nordjylland driver Annette Nedergaard et online galleri - Passion By Art - og hun beskriver her hvad kunst gør for hende.
 
"At passioneres/motiveres og opsluges af og igennem kunsten er en tilstand nær lykke for mig. Kunsten - og også når den mangler - påvirker mig. Jeg kan blive glad, tænksom og "høj" af kunst. Kunsten kan give anledning til overvejelser, søgning af forståelse, samhørighed, uenighed og i det hele taget sætte tanker og handlinger igang. Det er der vist ingen, der er i tvivl om i den nutidige verdensorden.
 
"Kunst er kommunikation! Rigtig mange dage, uger og måneder er blevet til givende tid for mig gennem maleriet og oplevelse af andres kunst. Maleriet og kunst generelt kan rive mig væk fra "stress og jag" og give mig en oplevelse af flow, mening og livet "her-og-nu"."

 

 

Abstrakte fortællinger
Annette Nedergaards stil er abstrakt og oftest med genkendelige motiver og temaer - til tider helt abstrakte udtryk. Malerierne kan variere fra mørke og dystre til mere lyse og lette farver og udtryk.

 

"For mig er det allervigtigste, at maleriet giver mening og reelt fortæller en historie eller har et budskab for og fra mig som kunstner."

 

 

Kunsten kan ses indtil 9. marts, og er selvfølgelig til salg. Der er priser på alle malerier, og der kan laves aftale om betaling i forbindelse med afhenting af malerier eller løbende med Annette Nedergaard, tlf. 23 34 20 80 (mobilepay muligt).

 

 

 

 

 

Se mere om Passion By Art her 

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.