Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Kunst med skæve vinkler og specielle strukturer

 

Hvorfor tror du, at du skal tro dine egne øjne, når jeg ved, at jeg absolut ikke kan tro mine egne øjne? Sådan udtaler Andreas Rosmon sig om sin kunst, der lige nu pryder væggene på Business Park Nord.

 

Hos Business Park Nord har vi skiftende kunstudstillinger på væggene i vores reception samt på kontorgangene, og indtil påske er det kunstner Andreas Rosmon, Thisted, som sætter kulør på huset med hans spændende kunst med "skæve vinkler" og speicelle strukturer.

 

Kunstneren A.C. Rosmon

Andreas Rosmon er født i 1951, og begyndte at male i 1969. Uddannet farveriassistent og kemilaborant. Langt mere end 500 udstillinger i hele landet og lidt i udlandet. 2006 repræsenteret på KP, KS og Limfjordsudstillingen og er idémand bag Kulturekspressen i Hurup Thy, der fik Viborg Amts kulturpris, for sit brede folkelige engagement. Laver også udsmykningsarbejder bl.a. til Thisted Kommune

 

Rosmons ord om sin kunst

Mange billeder ændrer sig, alt efter hvor du står, og hvordan lyset falder. Mange tror, at har du set et værk på en skærm, så har du set værket. Det har du ikke! Der er stor forskel på hvad du ser, og hvad du tror at du ser, så du skal aldrig tro dine øjne, med mindre du virkeligt har undersøgt tingene ordentligt.
 
Som innovativ person, skal du aldrig nøjes med kun at gå efter hvad producenterne af de ting du bruger siger, men også udfordre tingene, og stole på egen intuition, for tingene kan mere end vi tror.
 

Hvorfor skal alting være så firkantet?

Vi vil så gerne have noget unikt og det ikke firkantede maleri, tvinger hjernen ud i ukendt land, og opfattes derfor helt anderledes end det firkantede billede, som vi er så vant til og rumfornemmelsen bliver revurderet.
 
Selvom alting bliver lavet sort/hvidt, kan der sagtens fremkomme mange nuancer og grålige toner, og selvom sort og hvid ligger i hver deres lag, for hvid er ikke altid hvidt, og sort er mange farver. Her er brugt noget der skulle kunne lave struktur, samt nogle gennemsigtige ting, der også skulle lave struktur og udtynde farverne. Som sædvanligt kan nye redskaber inspirere til nye  teknikker, der igen giver nye udtryk.
 
Man er meget velkommen til at komme og se Andreas Rosmons kunst, som hænger i Business Park Nord indtil påske. Alle billeder er selvfølgelig til salg og der er priser på alle malerier. Der kan laves aftale om betaling i forbindelse med afhenting af malerier eller løbende med Andreas Rosmon, tlf. 26 28 37 70 eller a.c@rosmon.dk
 
Se mere om A.C. Rosmon på www.rosmon.dk eller www.facebook.com/acrosmon2 
 

  

 

 

 

  

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.