Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Iværksætteriet blomstrer i Business Park Nord

 

 

Business Park Nord har budt velkommen til 5 nye iværksættervirksomheder, som alle summer af innovation og masser af gå-på-mod. Virksomhederne spænder fra alt indenfor markedsføring med design, web, foto, video og tekst til gode tilbud indenfor sundhed med vejledning til sundere livsstil eller sunde snacks i løbet af måneden.


 

Skarpt - Digital Marketing

Morten Brønnerup Andersen (26) er uddannet grafisk designteknolog og digital konceptudvikler. Han tilbyder en bred vifte af kompetencer indenfor markedsføring, både når det gælder design og tryk, men især også indenfor online markedsføring såsom hjemmesider og brug af sociale medier.

Læs mere om virksomheden her.

   

 

Snack Mover

Vil I forkæle jeres medarbejdere lidt mere end med den sædvanlige frugtordning, eller måske imponere kunderne med andet end kaffe og kage til møderne? Så er Line Lundquist's (29) Snack Mover koncept måske noget for jer - sunde snacks på abonnement - hvor man hver måned får tilsendt en snackbox med mindst 8 forskellige nye, lækre og sunde kvalitetssnacks.

Læs mere om virksomheden her.

 

    


 

Relate Media

Daniel Kranker (27) og Nicolai Dahl (24) elsker video. Sådan, virkelig elsker video! Det er ikke kun film og tv, men især også video content til sociale medier. Det er faktisk det de lever for – og af! Video som et led i markedsføringsstrategier er blevet mere og mere almindeligt, vi ser også i den forbindelse sociale medier er begyndt at rangere video-content højere end billeder, samt YouTube er blevet verdens anden største søgemaskine.

Læs mere om virksomheden her.

 

  


 

Matilde Gunge

Matilde Gunge (36) er uddannet professionsbachelor i Human Ernæring og VaneCoach. Hun tilbyder forløb med livsstils- og kostvejledning samt vane-coaching, foredrag og fyraftensmøder for virksomheder, der gerne vil have en sundere profil og medarbejdere og gruppeforløb med fokus på vægttab og sunde vanerMatilde har stor erfaring med personlig vejledning og coaching.

Læs mere om virksomheden her.

    

 

textconnect

Mangler du ord til webtekster, nyhedsbreve, pressemeddelser, sociale medier eller andet? Så brug Helle Kristine Kragh (26) fra textconnect. Helle er et kendt ansigt i huset, da hun tidligere har arbejdet som kommunikationsmedarbejder i Business Park Nord, men 1. januar 2017 sprang hun ud som freelancer. textconnect tilbyder i store træk skriftlig kommunikation til flere platforme og formål til både salg og generel PR. 

Læs mere om virksomheden her.

    

 

 

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.