Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Iværksætteraften 2016

 

 Business Park Nord var naturligvis med til Iværksætteraften 2016 i Aalborg

 

Vi var selvfølgelig med til alle herlighederne da Aalborg Kongres og Kultur Center blev fyldt med omkring 850 ivrige iværksætterspirer til den årlige Iværksætteraften.


Ved Business Park Nords stand i Rådgivermarkedet blev der spist friskbagte pebernødder fra vores egen Café Nord, og vores to udsendte ansatte – Brith og Lisbeth – fik talt med en masse iværksættere om de muligheder, der findes i Business Park Nord.


De interesserede var både dem, der er på nippet til at starte egen virksomhed samt dem, der allerede har været i gang i et stykke tid – og som nu er klar til at flytte ud af egen bolig til et professionelt fællesskab med netværkets mange goder.

Vi gjorde naturligvis stor reklame for vores Business Park Nord Netværk, da netværket netop er én af de allervigtigste ting for mange iværksættere.

 

Fra 18.00-20.00 nød vi oplæg på den store scene, og vi var særligt stolte over en af Business Park Nords egne iværksætter, nemlig Nichlas Andersen fra NICHBA-DESIGN, som gjorde det fantastisk på scenen.

 

Han fortalte om hele sin opstart til inspiration for de mange iværksætterspirer i publikum. Før Nichlas’ oplæg blev hele Kickstart Rebild-miljøet, som han er en del af, præsenteret med en flot film med Kickstart Rebilds ildsjæl, erhvervskonsulent Simon Brøndum Jensen fra Business Rebild, og endnu en iværksætter i programmet, Camilla Lendal Schulze fra virksomheden Bleschu.

 

 

 

 

Læs mere om Iværksætteraften 2016 her

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.