Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Global Tools booster eksporten via onlinehandel

 

Værktøjseksperten Global Tools er med i Eksportrådets eksportprogram 'eVITUS'

Global Tools blev i november sidste år optaget i det nye, landsdækkende program ’eVITUS’, som drives af Eksportrådet. På landsplan blev kun 10 virksomheder valgt til deltagelse i det nye program.
eVITUS har til formål at hjælpe danske virksomheder med globalt vækstpotentiale indenfor e-handel ud på nye markeder.

Global Tools ejer, Stefan Berg, er godt i gang med eksekveringen af de eksportplaner, der er blevet lagt for virksomheden, hvor Sverige er det ønskede marked.
"Det var jo noget, som jeg ville have gjort alligevel, men programmet har måske systematiseret det sådan, at det hele er blevet gjort i den rigtige rækkefølge og på den rigtige måde fra starten af”, bemærker han.

eVITUS-programmet involverer blandt andet workshops, go-to-market planer, markedsbesøg, samt løbende samtaler med Eksportrådets egne rådgivere, der sidder ude på de pågældende ambassader.

Det er første gang at programmet har kørt, og Global Tools ender derfor sin deltagelse i september 2016 som én af de første virksomheder, der har gennemført programmet.
Stefan Berg erkender dog, at processen ikke har været hel rosenrød. ”Det har bekræftet os i vores egne erfaringer, men programmet var ikke helt rustet til at arbejde med en webshop som os. Hvis springet var større i forhold til sprog og produkt, hvor ambassader virkelig kunne være en hjælp, så havde sagen nok været en anden,” bemærker han om forløbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.