Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Gazeller i Business Park Nord

 

Henrik Munch (tv) fra LOG MAN og Lars Kristensen (th) fra Ansuz Acoustics / Aavik blev i går kåret som gazelle 2017.

 

Over døren til Business Park Nord, står der HOUSE OF WINNERS og det må siges at holde stik. Det glæder os rigtig meget, når det går godt for ”vores” virksomheder, og når der så er nogen, der stikker afsted som gazeller, så gør det os endnu mere stolte.

 

Tillykke til Ansuz Acoustics / Aavik og LOG MAN med deres flotte vækst, som har resulteret i, at de begge er blevet kåret som gazelle 2017. Ansuz Acoustics / Aavik arbejder indenfor lyd med kabler og forstærkere og LOG MAN arbejder med transport og logistic og via hver deres lejemål i Business Park Nord, har de lært hinanden at kende og fået et samarbejde stablet på benene.

 

En gazelle vokser kontinuerligt  og fordobler som minimum sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav – og det er imponerende, at de har kunnet leve op til dem. Gazellerne trodser dagligt udfordringer som lav vækst, demografisk modvind, disruption og at skulle tiltrække kvalificeret arbejdskraft, men formår alligevel at skabe succes. De skaber nye arbejdspladser og fremdrift og giver værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, de er en del af. Gazellerne genopfinder Danmark.

 

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.