Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Flyttet fra privaten til professionelle rammer

 

 

Velkommen til IT Magic

 

Der bliver nu sendt stødabsorberende sportssåler, snorkstoppere, Derma Rollers, tå træner elastikker og mange andre spændende produkter afsted fra Østre Allé efter Trine Madsen og Nicholas Rasmussen 1. april 2017 valgte at flytte virksomheden, IT Magic, ud af privaten og ind i to sammenhængende lagerlokaler i Business Park Nord. Dermed fik virksomheden optimale forhold, som primært beskæftiger sig med  www.shop4body.dk, webshop med mange spændende produkter indenfor hud- og fodpleje samt websitet www.afbudsrejser24.dk, en søgemaskine for afbudsrejser.

 

Nicholas, som egentlig er universitetsuddannet indenfor musik, har altid haft interesse for webudvikling, og i 2004 startede han som selvstændig med firmaet IT Magic.

 

I efteråret 2015 udviklede han webshoppen www.shop4body.dk Trine, som oprindeligt er uddannet folkeskolelærer, startede op i virksomheden med nogle få timer om ugen i starten af 2016 og optrappede til fuld tid i løbet af 2016. 

 

Der er godt gang i virksomheden, så udover Trine og Nicholas, er der nu også ansat en hjælper, Iben, til alt det praktiske.

 

Ifølge parret, var det dels på grund af pladsmangel i privaten, at de søgte efter andre lokaler, men også fordi de var kommet dertil, hvor de havde brug for at komme væk fra privaten, og adskille arbejdsliv og privatliv.

 


Se flere produkter på www.shop4body.dk

 


 

 

  Vi er meget tilfredse med den service vi har fået af Business Park Nord – både fra da vi henvendte os om ledige lokaler og til selveste indflytningen, hvor vi har fået rigtig gode forhold til vores fremtidige virke.

 


 

 

 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.