Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

Der vokses og flyttes rundt

 

Ambitiøse planer for udvikling, stor byggeaktivitet i Danmark og stor efterspørgelse på tjenesteydelser til kommunen er årsagen til at tre virksomheder i Business Park Nord - Mentrust ApS, Matting DK og ArcelorMittal - har haft gang i flyttekasserne, og fået mere plads til deres ansatte.

 

Business Park Nord er en udviklingspark og et kontorfællesskab, der understøtter forretningsudvikling for iværksættere og mindre virksomheder indenfor produktion, handel business to business, webshops, IT- og konsulentvirksomheder.

 

Businessparkens tilbud spænder fra fleksible løsninger med flexkontorer og mødelokaler, der kan bookes efter behov, til at tilbyde faste løsninger med kontor og lager. Derfor er Businessparken en god løsning for virksomheder, som har brug for trygge og professionelle rammer, som samtidig giver plads til at vokse.

 

Virksomhedsejer pendler fra Hjørring

Mentrust ApS, der finder sit afsæt i en professionel og fagligt kompetent tilgang til at praktisere mentorstøttende virksomhed, blev placeret i Støvring hos Business Park Nord i starten af 2016. De startede ud med en aftale om flexkontor, som er et kontor, hvor man kan booke et skrivebord i op til to dage om ugen, men virksomheden udviklede sig hurtigt, så behovet voksede til at have et fast og velindrettet kontor i Businessparken.

 

I 2017 har Mentrust ApS oplevet en større efterspørgsel på deres tjenesteydelser, og har allerede i starten af året ansat yderligere to nye medarbejdere, så de nu i alt er 4 på kontoret.

 

”Vi er i gang med en vækst- og udviklingsstrategi, som betyder, at vi fik behov for at ansætte medarbejdere med de rette kompetencer til at få disse tiltag ført fra tanke og ud i praksis."

 

Og selvom virksomhedsejeren, Søren Møller Christiansen, er bosat i Hjørring, har han valgt at pendle til Støvring.

 

”Vi startede ud med en samarbejdsaftale med Rebild Kommune omkring udførslen af mentoropgaver indenfor beskæftigelsesområdet, så derfor valgte vi at bosætte os i Business Park Nord. Businessparken ligger strategisk godt i forhold til de omkringliggende større byer med nem adgang til E45 og kort transporttid til et stort opland med forskelligartede virksomheder, hvilket er vigtigt i vores arbejde for at skaffe arbejdspladser til vores klienter.”

 

 

 

Mentrust flyttede fra 25 til 40 kvm i løbet af tre dage.

 

"Jeg gik en formiddag forbi Brith, Business Koordinator i Businessparken, og spurgte om der var mulighed for at skifte til et større kontor. Det viste sig, at der netop var blevet et kontor ledigt, som vi fik fremvist, og som passede perfekt til vores virksomhed. Tre dage senere flyttede vi ind i et nymalet kontor og med hjælp fra Mikkel, viceværten, gik flytningen af de større møbler nemt og smertefrit. Samme dag som kontoret var på plads, kom Henrik, IT-manden, forbi og i løbet af 30 minutter var vores netværk oppe at køre. Han ordnede også lige vores printer, så alt var klappet og klar til at vi skulle starte efter påsken." 

 

Søren Møller Christiansen, virksomhedsejer Mentrust ApS

 


 

Matting AB's danske salgskontor vokser

Matting AB blev grundlagt i 1970, og er én af Sveriges største leverandører og producenter af produkter til den ergonomiske arbejdsplads samt måtter til alle miljøer.

 

Siden august 2012 har de haft salgskontor i Business Park Nord – Matting DK – og salgschef, Theo Beltoft, har lavet ambitiøse planer for deres udvikling i Danmark, hvilket har betydet, at der bliver investeret både penge og ressourcer i endnu en medarbejder til kontoret i Støvring.

 

”Vores DK kundeservice har alle år været baseret i Sverige, men flytter nu til Støvring, så derfor kom behovet også for et større kontor, da vi skulle være yderligere en medarbejder. Vi har ikke været ude og undersøge alternative placeringer, da vi er absolut tilfredse med beliggenheden, atmosfæren og faciliteterne i Businessparken."

 

Matting DK har set fordelen ved at blive skrevet på Business Park Nords Boligliste

 

"Længe før vi besluttede os for at ansætte mere personale, var vi skrevet på Boliglisten i Businessparken, så vi løbende kunne blive informeret om og holde øje med, om der blev lokaler ledige i huset, som ville kunne passe til vores kommende behov.”

 

 

 

 

   

 


 

 

Øget byggeaktivitet giver øget vækst til stålfirma

ArcelorMittal har Europas førende og bredeste sortiment af byggeplader, og har siden 2014 haft kontor i Business Park Nord.

 

”Generel stor byggeaktivitet i Danmark i løbet af det sidste halve år har smittet af på os. Det har betydet flere folk in-house og samtidig givet os muligheden for at påvirke/kontakte flere potentielle kunder, og derved vækste vores salg.”

 

Virksomheden valgte at blive i Businessparken, og flytte i større lokaler, dels på grund af det gode arbejdsmiljø i huset, og dels fordi virksomhedsejeren, Søren Møller, er bosat i Støvring.

 

”Der er et rart arbejdsmiljø i Businessparken. Der er adgang til gode faciliteter, som vores størrelse af virksomhed nok ikke selv ville have mulighed for fx gode mødelokaler og gode kantineforhold til vores medarbejdere.”

 

ArcelorMittal flyttede fra 49 kvm og ét stort kontor til 59 kvm og to rum med åben forbindelse imellem de to rum. De ønskede også at blive på 1. sal i Businessparken, som de var vant til.
 

 

 


 

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.