Forside
 
Om
 
«
»
BPN-indgang.banner.jpg

BUSINESS NETVÆRKET: Bliv klogere på den nye persondataforordning

 

 

BusinessNetværket giver dig mulighed for at få indsigt i den nye persondataforordning den 6. marts, hvor Advokat Trine Binderup Larsen fra ADVODAN kommer og holder et oplæg om reglerne, og hvad det betyder for dig. 

 

"Til maj træder den nye persondataforordning i kraft, og den stiller store krav til både små og store virksomheders håndtering af persondata. Det betyder bl.a., at det vil få en stor økonomisk betydning, hvis ikke reglerne bliver overholdt.

Dette oplæg er relevant, da du kan finde ud af, om din virksomhed overholder gældende regler i persondataloven – og hvad der skal til for at opfylde de nye regler i persondataforordningen. Du vil få viden om de nærmere konsekvenser, der kan være i udsigt, hvis ikke reglerne overholdes og gode råd til, hvordan din virksomhed kommer i gang med at implementere ændringerne.

Har du spørgsmål til din konkrete virksomhed, så er der selvfølgelig også mulighed for at svar på dette" siger Trine Binderup Larsen.

Der vil blive serveret kaffe/the. Efter morgenens oplæg vil der selvfølgelig være plads til dialog og spørgsmål.

 

Arrangementet er GRATIS og for alle, men tilmelding nødvendig her:

https://businessrebild.nemtilmeld.dk/25/

 

Tilmeldingsfrist:

Mandag 5. marts kl. 9:00

Startdato: 06-03-2018 08:30
Slutdato: 06-03-2018 10:00
Sted: Business Park Nord, Østre Allé 6, 9530 Støvring
Arrangør: BUSINESS NETVÆRKET / Business Park Nord og Business Rebild

Kontakt Business Park Nord

Business Park Nord A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring

98 37 22 37
98 37 22 55
reception@businessparknord.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

Om Business Park Nord

Business Park Nord er et kontorfællesskab, som giver mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs– og servicefaciliteter til en fornuftig pris.

Vi tilbyder lyse lokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, receptionsservice, forplejning og en lang række andre services.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.